top of page

Elhandelskampanj
– C4 Energi

Under en elhandelskampanj med temat "Svaret finns här" för C4 Energi, en etablerad lokal elproducent i Kristianstad, stod målet klart: att stärka varumärkets närvaro och attrahera särskilt lokala kunder inom elhandeln. Denna kampanj utgjorde en strategisk del av en övergripande marknadsföringsstrategi som syftade till att öka igenkänningen och därigenom förstärka C4 Energis position på marknaden.

 

Med en målinriktad strategi som kombinerade digitala och tryckta medier, inklusive kubannonser, banners, sociala medier, YouTube och annonser i dagspress och utvalda magasin, skapades en sammanhängande och imponerande närvaro för C4 Energi. Genom att föreviga en av C4 Energis engagerade medarbetare i en bekant och lokal miljö lyckades kampanjen etablera en personlig och trovärdig koppling till varumärket.

 

Genom att integrera denna visuella berättelse i flera kanaler kunde vi effektivt nå ut till målgruppen och framhäva C4 Energis unika värden och erbjudanden. Genom att kombinera digital annonsering med traditionella printmedier skapades en mångfacetterad närvaro som gjorde det möjligt att engagera och locka potentiella kunder på olika plattformar och i olika sammanhang.

bottom of page